مصرف برق از مرز ۶۰ هزار مگاوات گذشت!

برق پیک مصرف برق در روز‌های اخیر از مرز ۶۰ هزار مگاواتی و روز گذشته از مرز ۶۱ هزار مگاواتی عبور کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 02
کد خبر: ۳۰۹۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، بررسی آمار مصرف برق طی روز‌های اخیر نشان می‌دهد که با فراگیر شدن گرمای هوا در نقاط مختلف کشور، پیک مصرف برق از مرز ۶۰ هزار مگاواتی عبور کرده است.

بررسی آمار مدیریت شبکه برق حاکی از این است که در سال جاری برای اولین بار در روز نهم خردادماه، پیک روزانه مصرف برق از مرز ۶۰ هزار مگاواتی عبور کرد؛ در ادامه شاهد شیب صعودی پیک مصرف برق در روز‌های بعد بودیم؛ به‌طوری که در روز دهم خردادماه، پیک مصرف دوباره از مرز ۶۰ هزار مگاواتی گذشت و در روز یازدهم خردادماه، این رقم با عبور از مرز ۶۱ هزار مگاواتی به ۶۱ هزار و ۶۲۰ مگاوات رسید.

اگرچه ثبت پیک مصرف ۶۱ هزار و ۶۲۰ مگاواتی نسبت به روز مشابه سال گذشته، با کاهش ۷ درصدی مواجه است؛ اما بازهم رسیدن به پیک بالای ۶۱ هزار مگاوات در میانه خردادماه، حاکی از رشد زودهنگام پیک مصرف روزانه برق و روند صعودی پیک مصرف برق در فصل گرم امسال دارد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار